Associació Amics de l´Òpera de Sabadell Associació Amics de l´Òpera de Sabadell
Associació Amics de l´Òpera de Sabadell
Òpera a Catalunya


Associació Amics de l´Òpera de Sabadell - L´Escola - Concurs
Més informació:

· L´Escola
· Professors
· Curs


Plaça Sant Roc, 22 2on 1a
08201 Sabadell
Barcelona . Espanya
Tel. 93-725 67 34
Tel. 93-726 46 17
Fax. 93-727 53 21
EMail: aaos@aaos.info

Llistat dels concursos:

BASES CONCURS MIRNA LACAMBRA
13/06/2017 - 16/06/2017 (Teatre Principal / Carrer Sant Pau, 6 (Sabadell))

Primer pas cap a la professionalització

 

L’any 1996, l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell va crear l’Escola d’Òpera de Sabadell, en compliment de la seva filosofia de donar suport i promocionar els nostres cantants joves. Això, l’AAOS ho ha fet de diverses maneres, amb l’organització del que fou el Concurs Eugenio Marco, transformat posteriorment en Concurs Mirna Lacambra per a l’accés als cursos de l’Escola d’Òpera de Sabadell, o també atorgant premis especials en els concursos internacionals Francesc Viñas i Jaume Aragall. També ha estat un fet constant la contractació de joves valors en les temporades del Cicle Òpera a Catalunya.

Més endavant es va crear l’Associació per a la Formació de Joves Cantants d’Òpera, com a entitat encarregada de la gestió de l’Escola i tot el que d’ella depèn: curs i concurs d’accés. Ara, però, hi ha una novetat important: aquesta associació queda dissolta i passa a gestionar l’Escola d’Òpera de Sabadell la Fundació Mirna Lacambra–Xavier Gondolbeu. Aquests seran els segons concurs i curs sota la seva gestió.

 

Amb aquest XXI Curs, dedicat al muntatge de l’òpera Così fan tutte de Wolfgang Amadeus Mozart, pretenem preparar de forma exhaustiva els alumnes en tot allò que requereix una bona representació operística: tècniques d’interpretació escènica i musical, expressió corporal, estil, dicció, etc. Tot plegat amb l’objectiu final de representar les òperes davant el públic. D’aquesta manera, els alumnes seleccionats en el Concurs actuaran en el Teatre La Faràndula de Sabadell, previs assaigs amb orquestra, en la mateixa producció de Così fan tutte que transcorrerà paral·lelament pel Cicle Òpera a Catalunya, a càrrec dels artistes professionals.

 

A tot aquell que comença en aquest apassionant món de l’òpera se li demana experiència, cosa bastant difícil d’adquirir en el nostre país. Doncs bé, això és el que oferim: experiència, treballada amb tota dedicació i la seriositat que sempre ens ha caracteritzat. El primer contacte amb l’escenari, l’orquestra, l’escenografia i el vestuari davant el públic és inoblidable per a un cantant. Amb la nostra Escola d’Òpera pretenem que els futurs professionals de l’òpera d’aquest país recordin sempre aquesta primera vegada, aquest primer pas cap a la professionalització.

 

 

 

Fundació Mirna Lacambra – Xavier Gondolbeu

 

Aquesta fundació fou creada el desembre de 2013, posteriorment inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya, per voluntat dels fundadors, el matrimoni format per Mirna Lacambra i Xavier Gondolbeu que, després d’estar al capdavant de l’AAOS de manera infatigable durant 31 anys, van sentir que calia fer un pas endavant per tal d’assegurar la continuació del projecte de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, tot preservant el seu llegat i amb una clara visió de futur.

 

Aquest és el principal objectiu de la Fundació, però també en té d’altres. Un de molt important és la projecció de l’Escola d’Òpera de Sabadell, gestionada fins l’edició anterior per l’Associació per a la Formació de Joves Cantants d’Òpera.  Un dels primers acords del Patronat de la Fundació, pres juntament amb l’AAOS, ha estat l’assumpció de les tasques portades a terme per la dita Associació, que queda dissolta, per part de la Fundació, a partir del començament de l’any 2016.

 

Així doncs, us donem la benvinguda a les activitats de la Fundació Mirna Lacambra–Xavier Gondolbeu, que seguirà infatigable amb el seu treball de foment i dinamització de l’espectacle operístic, sempre tenint com a principals beneficiaris els joves talents del nostre país.

 

 

· Més informacióCalendari

Anterior MARÇ 2018
Següent

DL DM DC DJ DV DS DG
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Dia amb activitat Dia amb activitat
Dia actual Dia actual

Obres

DON CARLO

DON CARLO
Giuseppe Verdi
21/02/2018

COMPRA ENTRADES


CAVALLERIA RUSTICANA / PAGLIACCI

CAVALLERIA RUSTICANA / PAGLIACCI
Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo
25/04/2018

COMPRA ENTRADES


Patrocinadors
Generalitat de Catalunya Ajuntament de Sabadell Ministeri de Culura - Gobern d´Espanya Amb el suport de:
Col·laboradors
CatMúsica CatMúsica CatMúsica CatMúsica CatMúsica CatMúsica CatMúsica CatMúsica CatMúsicaCatMúsica
Associació Amics de l´Òpera de Sabadell Associació d´Amics de l´Òpera de Sabadell
Plaça Sant Roc, 22 2on 1a . 08201 Sabadell . Barcelona . Espanya . T. 93-725 67 34 i 93-726 46 17 . F. 93-727 53 21 . E. aaos@aaos.info
© Copyright 2004 . Normes d´ús . Política de privacitat . Nota Legal . Política de cookies . Mapa Web . Nif. G58192709 . Produït per Anunzia
L´Associació . El Cor . L´Escola . Obres . Representacions . Multimèdia . Notícies . Tarifes . Fes-te Soci . Contacte
Òpera XXI